Den nye trio, blev dannet for små 2 år siden, og samarbejdet har ligget og luret i årevis, idet d´herrer har medvirket på- og samskrevet til hinandens albums gennem mere en 30 år. De tre sangere/instrumenta – lister har tilsammen en musikalsk erfaringsrygsæk, som man vist skal til England for at finde tilsvarende. Gruppen består af sanger/sangskriver/ tangentspiller: Jørgen Thorup, sanger /sangskriver/ multiinstru – mentalist: Peter Busborg samt veteranen, sanger/sangskriver/ percussionist: Ivan Pedersen.

Musikken og teksterne er et rigtigt ”corona-produkt”. I en tid, hvor nedlukningerne jo især ramte kunstnernes arbejdsfelt (det er svært at være en samlende faktor i en spredetid) førte de aflyste koncerter til det indlysende corona-samvær, de tre imellem, helt naturligt til et katalog af ny skrevne sange om verden set fra den erfarne mands synsvinkel.

I dannelsen af trioen – og i sangenes tilblivelse – ligger en kærlighed til tidligere tiders meget melodiske popmusik og det vilde tekstunivers hos markante grupper som 10CC (hvis berømte sang har givet trioen sit navn) Hos Things We Do for Love finder man sange, der handler om Søvnløshed, Samfundets tilstand under MeToo, Forladthedsfølelse, Dans i eget hjem, Politik, Rummets og menneskehedens opståen, jalousi, skrivekrise, tidens trends o.m.a. – jo, det meste er med.

AFTENENS PROGRAM:

Hotel Randers
Torvegade 11, 8900 Randers

30 sep 2022 kl. 18:30 – 23:00
Hotel Randers

Billetter DKK 399,00
Find billetter

Bestil billet her